Paginabegin

Paul Horn GmbH ontwikkelt en produceert sinds 1969 groef- en freesgereedschap. Deze tools hebben een leidende positie in de markt. De producten van Horn worden gebruikt door fabrikanten van auto's, algemene engineering, ruimtevaart, hydraulica / pneumatica, sieraden en medische apparatuur.


De uitstekende reputatie van Horn tools is gebaseerd op hun technologie, prestaties en betrouwbaarheid. De gereedschappen worden ontwikkeld en geproduceerd door 1.400 werknemers wereldwijd. In Duitsland is Horn al vele jaren gevestigd als branchemarkt en technologieleider.

P. Horn biedt hun klanten hoogwaardige service en ondersteuning op basis van een uitgebreid assortiment krachtige gereedschapssystemen. Door samenwerking met buitenlandse zusterbedrijven en distributeurs, zoals HHTOOLS is Horn in staat een waardevolle en toegevoegde partner te zijn voor elk van hun klanten wereldwijd.

Voortdurende ontwikkeling en optimalisatie van processen en producten, en verspreiding van kennis hebben de hoogste prioriteit. De constante groei van HORN en de grote tevredenheid van hun klanten bevestigen deze bedrijfsstrategie.

Horn is toegewijd aan voortdurende ontwikkeling en innovatie. Alle belangrijke factoren hebben zij in eigen beheer: van de productie van carbide tot interfaces en gereedschapshouders tot coatingtechnologieën en geometrie-ontwikkelingen. Het bezitten en voortbouwen op deze factoren is een van de belangrijkste troeven die elke klant ten goede komt en de bewerkingsprestaties en productiebesparingen voortdurend optimaliseert.


BEDRIJFSMISSIE

  • Aanbieden van superieure producten, technologieën en diensten om verschillende klanten op de wereldmarkt tevreden te stellen.
  • Realiseren van duurzame groei door innovatieve en geavanceerde technologieontwikkeling.
  • Behouden van een hoge geloofwaardigheid en creëren van flexibele en dynamische veranderingen.
  • Stimuleren van een levendige bedrijfscultuur waar alle binnenlandse- en buitenlandse werknemers dezelfde waarde kunnen delen en met trots kunnen groeien.


GESCHIEDENIS

1: De geboorte van "IGETALLOY"

's Werelds eerste hardmetaal werd in 1923 in Duitsland geboren en in 1927 door Krupp op de markt gebracht onder de naam "Widia". In hetzelfde jaar begon Sumitomo Electric onderzoek naar hardmetalen. Het jaar daarop slaagden zij erin een prototype van gecementeerde hardmetalen draad- en kabeltrekmatrijzen te maken.

Hardmetalen snijgereedschappen werden in 1931 gecommercialiseerd en "IGETALLOY" werd geboren.

2: Nieuwe producten zoals Hm wisselplaten, draaihouders en frezen ontstaan

Dit is de periode waarin nieuwe gereedschapsmaterialen zoals keramiek, Cermet, enz. worden ontwikkeld. Nieuwe producten zoals wegwerptips (indexeerbare wisselplaten), spaanbrekers en frezen verschijnen (eind jaren 1950), die de ontwikkeling van IGETALLOY sinds de jaren 1960 stimuleerden. De Hardmetaal-divisie, de eerste divisie van Sumitomo Electric, is geboren.

3: Introductie wisselplaten

Innovatie in snijgereedschappen zorgde voor de introductie van wisselplaten in de jaren 1960, wat een significante verandering teweegbracht in hardmetalen gereedschappen. Tijdens deze periode werden massaproductie-faciliteiten opgericht, waaronder Kyushu, Hokkaido, enz. om de ontwikkeling van IGETALLOY te versterken.

Combidex is trots op hun twee decennia service en nog enthousiaster over de toekomst. Combidex zal doorgaan met het leveren van de meest effectieve snijgereedschappen in de branche en reageren op uiteenlopende behoeften van de klant als deze veranderen.

Combidex blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling, klantenservice en hulp bij de toepassing. Onze visie is om de naam Combidex synoniem te maken met de uitdrukking "gemakkelijk om zaken mee te doen".

COMBIDEX voor draadsnijden, frezen, draaien en groefgereedschap, afsteken en kotteren.

Superior Clamping and Gripping

SCHUNK GmbH & Co. KG uit Lauffen/Neckar is een Duits familiebedrijf en werd door Friedrich Schunk in 1945 opgericht als mechanische werkplaats. Onder leiding van zijn zoon Heinz-Dieter Schunk ontwikkelde de onderneming zich tot wereldmarktleider op het gebied van spantechniek en grijpsystemen. Tegenwoordig wordt de onderneming geleid door Hendrik A. Schunk en Kristina I. Schunk, broer en zus van de derde generatie.

SCHUNK Intec B.V. is opgericht en 2001 en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het is een van de 34 dochterondernemingen van het Duitse familiebedrijf en is het verkoop- en servicepunt voor de Nederlandse markt. De belangrijkste afnemers zijn productiebedrijven met montage-, handling- en verspanende processen. Met 11.000 standaardcomponenten biedt SCHUNK ’s werelds grootste assortiment spantechniek en grijpsystemen uit één hand.

Mijlpalen en innovatie

Met een pioniersgeest en streven naar perfectie stelt SCHUNK wereldwijd normen. De uitdagingen die het innovatieve familiebedrijf heeft overwonnen in meer dan 75 jaar werken met grijpsystemen en klemtechnologie, vinden hun weerslag in hoogwaardige producten en technische innovaties. Ze vormen een mijlpaal in de ontwikkeling van een kleine mechanische werkplaats tot een wereldspeler met meer dan 3.500 medewerkers.  Ze zijn het resultaat van vastberadenheid, moed en gemotiveerde medewerkers met teamspirit en passie voor het bedrijf. Het succes hiervan is te danken aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klanten.  schunk.comERNST GRAF GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van externe, interne en back-face snijgereedschappen voor automatische CNC-draaibanken.

GRAF is echter ook wereldwijd succesvol op de markt met het multi-use snelwisselsysteem voor CNC langdraai- en meerspindel machines.

Met de nieuwst ontwikkelde en gepatenteerde intern gekoelde gereedschappen van GRAF, die een leidende positie in de markt innemen, kunt u de levensduur van uw gereedschappen en wisselplaten vele malen verlengen en zo ook de installatiekosten verlagen.

Met de mobiele hogedrukstations van GRAF kunt u de intern gekoelde gereedschappen optimaal gebruiken. Aldus wordt gegarandeerd dat bijvoorbeeld tijdens diep-gat-boren de spaan wordt weggespoeld of dat de spaan wordt gebroken in het bewerkingsgebied.

De toepassingsgebieden van de producten van GRAF zijn divers en variëren van de automotive en hun toeleveringsindustrie tot werktuigbouwkunde, ruimtevaarttechniek, hydraulica, pneumatiek, de sieradenindustrie en medische technologie.

Naast een grote verscheidenheid aan krachtige gereedschapssystemen, biedt GRAF hun klanten deskundig advies en diensten. Door een vertrouwde en intensieve samenwerking met een internationale vertegenwoordiging en partners zijn zij in staat een waardevolle partner te zijn voor elke klant wereldwijd.

De voortdurende ontwikkeling en optimalisatie van processen en producten evenals de wereldwijde kennisoverdracht is het hoogste doel. De gestage groei van GRAF en de grote tevredenheid van hun klanten, geeft GRAF dagelijks bevestiging in wat zij doen.

MAS | PEOPLE, EXIGENCY, SYNERGY


Al meer dan 40 jaar gaat MAS uitdagingen aan die veel verder gaan dan het verkopen van hoogwaardige gereedschappen. Samen met u ontwikkelt MAS toekomstbestendige gereedschapsoplossingen, bewerkingsstrategieën en procesoptimalisaties voor de verspaningstechnologie van morgen.


MAS-oplossingen | Om uw kosten per component te verlagen, hanteren we een holistische benadering van uw processen, gaan we verder waar anderen stoppen en verleggen we de grenzen van de haalbaarheid.

MAS-innovaties | Dankzij onze toolinnovaties die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, stelt u nieuwe benchmarks met betrekking tot efficiëntie, flexibiliteit en precisie.

MAS-hulpmiddelen | Kies uit het uitgebreide portfolio van hoogwaardige tools.


Je weet wat je wilt. We weten wat je nodig hebt. We horen graag van je!

De specialiteit van Helion is het ontwerpen en produceren van alle soorten hardmetalen snijgereedschappen: eindfrezen, boren, ruimers, taps en speciaal gereedschap. De bedrijfsfilosofie van Helion is om klanten uitgebreide oplossingen te bieden die de bewerkingen verbeteren, de productiviteit verhogen en de kosten verlagen. Service + kwaliteit + prestaties. Helion doet onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met een netwerk van internationale specialisten op het gebied van machines, materialen en oppervlaktetechnologie.

Bij Helion wordt iets nieuws en innovatief geboren wanneer de knowhow van ontwikkelingsingenieurs, de kennis van applicatie-consultants en de ervaring van onze klanten samenkomen in een sfeer van constructieve communicatie. Aangezien creativiteit en een vleugje genialiteit altijd in de vergelijking worden verwerkt, leveren onze producten superieure prestaties. Productassortiment van Helion: van A tot Z + tevredenheid.

Een stap voor | In de dynamische en soms explosieve ontwikkeling binnen de verspanende industrie is het volgende gezegde met name relevant: "Om dingen hetzelfde te houden, moet alles veranderen".

Daarom zijn de producten van Helion gericht op het voldoen aan de huidige eisen van de markt. Helion is actief bezig met het vormgeven van technologietransformatie en doorlopende kostenoptimalisatie. Deze aanpak vereist investeringen in onderzoek en ontwikkeling, in machines en faciliteiten en in hooggekwalificeerde technici en ingenieurs.

Multidisciplinair team | HELION TOOLS, S.L. is een multidisciplinair team dat elke dag werkt om te anticiperen op de behoeften van hun klanten, te luisteren naar hun eisen en om op maat gemaakte producten te creëren die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten: optimale kwaliteit, technologie en prestaties.

Productie en levering | Helion heeft de meeste tools op voorraad. Hiermee kunnen zij de inkooporders van de klanten onmiddellijk leveren. De grote flexibiliteit van hun productie ondersteunt de ontwikkeling en daaropvolgende productie van speciaal gereedschap met levertijden die voldoen aan de behoeften van hun medewerkers.

Deelname aan evenementen | Helion neemt actief deel aan belangrijke nationale en internationale beurzen voor de zakelijke sector, waardoor ze altijd vooroplopen in markttrends.

Betrokkenheid bij het milieu | Helion is toegewijd aan het milieu. Zij maken efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen, voorkomen vervuiling en voeren afval op de juiste manier af.

Korea Technics is opgericht in 1988 en expert in het vervaardigen van snijgereedschap met indexeerbaarheid. Korea Technics biedt geavanceerde productietechnologieën voor automotive, machinebouw, matrijzen en scheepsbouw.

Korea Technics exporteert producten naar meer dan 40 landen wereldwijd. Korea Technics produceert hoogwaardig gereedschap van wereldklasse. Korea Technics maakt gebruik van up-to-date technologie voor de ontwikkeling van unieke ontwerpen en heeft een snelle productie. Korea Technics heeft een prima dealernetwerk en is vertegenwoordigd door Harry Hersbach Tools BV.

Bij vragen over de producten van Korea Technics of onze andere elkaar versterkende TOP wereldmerken in de verspanende markt, staan de technische specialisten van Harry Hersbach Tools je graag te woord: CONTACT >

Korea Technics gereedschap | HSD - High Speed Drill | Turbo Drill | Max Drill | Trepanning Drill | Tooling Systems: MX Holder and Basic Holder | Accessories: Cartridge and Clamping screws for indexable inserts.

Yestool Co., Ltd is toegewijd aan het behouden van haar leidende positie in de Carbide snijgereedschap industrie door middel van onderstaande verplichtingen:

Doorgaan met het leveren van hoogwaardige, kostenbesparende hardmetalen snijgereedschappen en de ontwikkeling van innovatieve nieuwe ontwerpen voor een hogere productiviteit en een langer gebruik.

Het aanbieden van superieure snijgereedschappen via maatwerk service, superieure beschikbaarheid van producten en deskundige technische assistentie.

Markt: van standaard tot speciaal

Yestool biedt klanten een brede selectie van standaard catalogusitems, evenals de unieke mogelijkheid om specials te maken die voldoen aan de eisen van de klant.

Distributie netwerk

Yestool-producten worden verkocht via de meest gekwalificeerde industriële distributeurs in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en zelfs Afrika. Deze geselecteerde organisaties vertegenwoordigen de top van de Carbide snijgereedschap industrie, van algemene productie tot automotive, ruimtevaart, machine en elektronica.

Kwaliteit

ISO 9001-gecertificeerd voor kwaliteitsverwerking van alle producten en consistente prestaties die u nodig heeft.

Manufacturing

Onze geavanceerde geautomatiseerde productiesystemen en goede werknemers maken producten van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de productie identiek is aan de technische vereisten.

Uitstekende kwaliteiten op het gebied van magnetische en keramische materialen

Union Materials Corp. is opgericht in juni 2000. Ondanks haar korte geschiedenis als gespecialiseerd materiaalbedrijf is Union Materials uitgegroeid tot een wereldwijde geavanceerde materiaalproducent.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Taegu. Union heeft fabrieken in Pohang en Taegu en een marketingkantoor in Seoul, het aanspreekpunt voor een wereldwijd verkoopnetwerk.

Inclusief ferrietmagneten, die internationaal worden erkend voor hun hoge kwaliteit, produceert en levert Union verschillende op keramiek gebaseerde onderdelen en snijgereedschappen. Zij produceren ook industrieel keramiek voor de auto-industrie, elektrische en elektronische engineering en machines.

Union is de grootste marktleverancier ter wereld met de beste kwaliteit en technologie, met name op het gebied van keramische voering voor magnetrons. Union is officieel erkend als fabrikant van een product van wereldklasse door het ministerie van Handel, Industrie en Energie van Korea. Met zijn voortdurende onderzoek en ontwikkeling vertoont de ferrietmagneet van Union topkwaliteit en voldoet het aan verschillende eisen van klanten. Bijgevolg heeft Union voor de drie opeenvolgende jaren de Best Supplier Awards gewonnen van Bosch, 's werelds grootste motorfabrikant.

Ondanks de financiële crisis in Zuid-Korea in 1997 heeft Union haar agressieve investeringen in O & O niet stopgezet. Ze onderscheidde zich van andere concurrenten door een Total Productive Maintenance-activiteit te volgen met voortdurende kostenbesparingen, waardoor het mogelijk werd om een consistent stijgende winstmarge te hebben. Jaar na jaar heeft Union de inspanningen opgevoerd en bereiken zij elk jaar een omzetgroeifactor van ongeveer 15%.

De drie principes van de CEO: goed beheer van activa, eerlijke verdeling van de winst en bijdragen aan de gemeenschap, spelen een fundamentele rol bij het verenigen van arbeid en management. De drie normen dienen als basis voor "schoon bedrijf", een slogan voor transparant en ethisch beheer.

De Yamawa-groep ontwikkelt sinds de oprichting in 1923 snijgereedschappen van topkwaliteit, die aan de meest technische eisen kunnen voldoen.
Over de hele wereld – ruimte- en luchtvaartindustrie, auto-industrie, scheepsbouw, werktuigmachines, elektrische apparaten, IT en andere industrieën – wordt het merk Yamawa erkend als synoniem voor tappen van de beste kwaliteit, die uitstekende en consistente prestaties leveren.
Yamawa is niet alleen de eerste Japanse tappenfabrikant die de ISO9001-certificering heeft behaald, maar investeert ook massaal in R&D en in de kwaliteitscontrolesysteemen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de milieukwesties.
 
De heer Jokichi Watanabe, de oprichter van het bedrijf, noemde het “YA” “MA” “WA”, wat “Grotere welvaart, meer verenigd” betekent. In deze woorden klinkt nog steeds zijn wens door: naarmate het bedrijf welvarender wordt, wordt de harmonie tussen de werknemers sterker.

Rev, F.P. Officina Meccanica, is opgericht in 1998 op basis van de 18 jaar ervaring van de heer Paolo Franchini in de mechanische industrie. Veel jaren lang heeft het bedrijf spleet- en stootactiviteiten uitgevoerd voor derden, werkzaam in sectoren zoals hydraulica, auto-industrie, biomedisch, snelheidsverminderaars, tandwielconstructie en grondverzetmachines, enzovoort.

Met de tijd is het bedrijf, naast spleet- en stootwerk, begonnen met CNC-draaien en frezen van mechanische onderdelen, wat vaak ook het produceren van interne sleutelwegen en zeskants PTO's omvatte. Dit vereiste niet alleen veel tijd om de verschillende gereedschappen op te zetten, maar was ook erg gecompliceerd om deze processen uit te voeren op traditionele broach- en slotmachines vanwege frequente problemen met het klemmen van de werkstukken en moeilijkheden om het vereiste precisieniveau te behalen. Het idee om in-huis een gereedschap te produceren om rechtstreeks op CNC-draaibanken of bewerkingscentra te brocheren, ontstond vanuit de behoefte om deze kwesties en moeilijkheden op te lossen en werd mogelijk gemaakt door uitgebreide ervaring met CAD CAM-ontwerp.

Zo werd het "REV Broaching Tool" systeem voor CNC-machines ontwikkeld, dat na jaren van ontwerpen en een lange periode van interne tests op de markt werd gebracht voor bedrijven die dezelfde problemen wilden oplossen als wij in verband met broacheren en spleten maken. Het "REV Broaching Tool" systeem vertegenwoordigt ongetwijfeld een effectieve oplossing voor deze problemen, omdat het mogelijk maakt om rechtstreeks op CNC-machinegereedschappen (draaibanken, bewerkingscentra, freesmachines, enz.) te broacheren en spleten te maken, zonder andere machines te hoeven instellen en zonder de hulp van onderaannemers in te schakelen. Bovendien garandeert het een uitstekende afwerking en is het altijd perfect binnen tolerantie. We hebben ook ontdekt dat het "REV Broaching Tool" systeem met succes kan worden gebruikt op traditionele machines zoals spleet- en vormmachines, waardoor het veelzijdigheid en stevigheid biedt.

Alle klanten die tot nu toe ons "REV Broaching Tool" systeem hebben gebruikt, hebben grote tevredenheid geuit over de bewerkingskwaliteit en de aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen. Klanttevredenheid is onze grootste prestatie en de beste motivatie om te blijven verbeteren.

ONZE MERKEN

Paul Horn GmbH ontwikkelt en produceert sinds 1969 groef- en freesgereedschap. Deze tools hebben een leidende positie in de markt. De producten van Horn worden gebruikt door fabrikanten van auto's, algemene engineering, ruimtevaart, hydraulica / pneumatica, sieraden en medische apparatuur.


De uitstekende reputatie van Horn tools is gebaseerd op hun technologie, prestaties en betrouwbaarheid. De gereedschappen worden ontwikkeld en geproduceerd door 1.400 werknemers wereldwijd. In Duitsland is Horn al vele jaren gevestigd als branchemarkt en technologieleider.

P. Horn biedt hun klanten hoogwaardige service en ondersteuning op basis van een uitgebreid assortiment krachtige gereedschapssystemen. Door samenwerking met buitenlandse zusterbedrijven en distributeurs, zoals HHTOOLS is Horn in staat een waardevolle en toegevoegde partner te zijn voor elk van hun klanten wereldwijd.

Voortdurende ontwikkeling en optimalisatie van processen en producten, en verspreiding van kennis hebben de hoogste prioriteit. De constante groei van HORN en de grote tevredenheid van hun klanten bevestigen deze bedrijfsstrategie.

Horn is toegewijd aan voortdurende ontwikkeling en innovatie. Alle belangrijke factoren hebben zij in eigen beheer: van de productie van carbide tot interfaces en gereedschapshouders tot coatingtechnologieën en geometrie-ontwikkelingen. Het bezitten en voortbouwen op deze factoren is een van de belangrijkste troeven die elke klant ten goede komt en de bewerkingsprestaties en productiebesparingen voortdurend optimaliseert.


BEDRIJFSMISSIE

  • Aanbieden van superieure producten, technologieën en diensten om verschillende klanten op de wereldmarkt tevreden te stellen.
  • Realiseren van duurzame groei door innovatieve en geavanceerde technologieontwikkeling.
  • Behouden van een hoge geloofwaardigheid en creëren van flexibele en dynamische veranderingen.
  • Stimuleren van een levendige bedrijfscultuur waar alle binnenlandse- en buitenlandse werknemers dezelfde waarde kunnen delen en met trots kunnen groeien.


GESCHIEDENIS

1: De geboorte van "IGETALLOY"

's Werelds eerste hardmetaal werd in 1923 in Duitsland geboren en in 1927 door Krupp op de markt gebracht onder de naam "Widia". In hetzelfde jaar begon Sumitomo Electric onderzoek naar hardmetalen. Het jaar daarop slaagden zij erin een prototype van gecementeerde hardmetalen draad- en kabeltrekmatrijzen te maken.

Hardmetalen snijgereedschappen werden in 1931 gecommercialiseerd en "IGETALLOY" werd geboren.

2: Nieuwe producten zoals Hm wisselplaten, draaihouders en frezen ontstaan

Dit is de periode waarin nieuwe gereedschapsmaterialen zoals keramiek, Cermet, enz. worden ontwikkeld. Nieuwe producten zoals wegwerptips (indexeerbare wisselplaten), spaanbrekers en frezen verschijnen (eind jaren 1950), die de ontwikkeling van IGETALLOY sinds de jaren 1960 stimuleerden. De Hardmetaal-divisie, de eerste divisie van Sumitomo Electric, is geboren.

3: Introductie wisselplaten

Innovatie in snijgereedschappen zorgde voor de introductie van wisselplaten in de jaren 1960, wat een significante verandering teweegbracht in hardmetalen gereedschappen. Tijdens deze periode werden massaproductie-faciliteiten opgericht, waaronder Kyushu, Hokkaido, enz. om de ontwikkeling van IGETALLOY te versterken.

Combidex is trots op hun twee decennia service en nog enthousiaster over de toekomst. Combidex zal doorgaan met het leveren van de meest effectieve snijgereedschappen in de branche en reageren op uiteenlopende behoeften van de klant als deze veranderen.

Combidex blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling, klantenservice en hulp bij de toepassing. Onze visie is om de naam Combidex synoniem te maken met de uitdrukking "gemakkelijk om zaken mee te doen".

COMBIDEX voor draadsnijden, frezen, draaien en groefgereedschap, afsteken en kotteren.

Superior Clamping and Gripping

SCHUNK GmbH & Co. KG uit Lauffen/Neckar is een Duits familiebedrijf en werd door Friedrich Schunk in 1945 opgericht als mechanische werkplaats. Onder leiding van zijn zoon Heinz-Dieter Schunk ontwikkelde de onderneming zich tot wereldmarktleider op het gebied van spantechniek en grijpsystemen. Tegenwoordig wordt de onderneming geleid door Hendrik A. Schunk en Kristina I. Schunk, broer en zus van de derde generatie.

SCHUNK Intec B.V. is opgericht en 2001 en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het is een van de 34 dochterondernemingen van het Duitse familiebedrijf en is het verkoop- en servicepunt voor de Nederlandse markt. De belangrijkste afnemers zijn productiebedrijven met montage-, handling- en verspanende processen. Met 11.000 standaardcomponenten biedt SCHUNK ’s werelds grootste assortiment spantechniek en grijpsystemen uit één hand.

Mijlpalen en innovatie

Met een pioniersgeest en streven naar perfectie stelt SCHUNK wereldwijd normen. De uitdagingen die het innovatieve familiebedrijf heeft overwonnen in meer dan 75 jaar werken met grijpsystemen en klemtechnologie, vinden hun weerslag in hoogwaardige producten en technische innovaties. Ze vormen een mijlpaal in de ontwikkeling van een kleine mechanische werkplaats tot een wereldspeler met meer dan 3.500 medewerkers.  Ze zijn het resultaat van vastberadenheid, moed en gemotiveerde medewerkers met teamspirit en passie voor het bedrijf. Het succes hiervan is te danken aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klanten.  schunk.comERNST GRAF GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van externe, interne en back-face snijgereedschappen voor automatische CNC-draaibanken.

GRAF is echter ook wereldwijd succesvol op de markt met het multi-use snelwisselsysteem voor CNC langdraai- en meerspindel machines.

Met de nieuwst ontwikkelde en gepatenteerde intern gekoelde gereedschappen van GRAF, die een leidende positie in de markt innemen, kunt u de levensduur van uw gereedschappen en wisselplaten vele malen verlengen en zo ook de installatiekosten verlagen.

Met de mobiele hogedrukstations van GRAF kunt u de intern gekoelde gereedschappen optimaal gebruiken. Aldus wordt gegarandeerd dat bijvoorbeeld tijdens diep-gat-boren de spaan wordt weggespoeld of dat de spaan wordt gebroken in het bewerkingsgebied.

De toepassingsgebieden van de producten van GRAF zijn divers en variëren van de automotive en hun toeleveringsindustrie tot werktuigbouwkunde, ruimtevaarttechniek, hydraulica, pneumatiek, de sieradenindustrie en medische technologie.

Naast een grote verscheidenheid aan krachtige gereedschapssystemen, biedt GRAF hun klanten deskundig advies en diensten. Door een vertrouwde en intensieve samenwerking met een internationale vertegenwoordiging en partners zijn zij in staat een waardevolle partner te zijn voor elke klant wereldwijd.

De voortdurende ontwikkeling en optimalisatie van processen en producten evenals de wereldwijde kennisoverdracht is het hoogste doel. De gestage groei van GRAF en de grote tevredenheid van hun klanten, geeft GRAF dagelijks bevestiging in wat zij doen.

MAS | PEOPLE, EXIGENCY, SYNERGY


Al meer dan 40 jaar gaat MAS uitdagingen aan die veel verder gaan dan het verkopen van hoogwaardige gereedschappen. Samen met u ontwikkelt MAS toekomstbestendige gereedschapsoplossingen, bewerkingsstrategieën en procesoptimalisaties voor de verspaningstechnologie van morgen.


MAS-oplossingen | Om uw kosten per component te verlagen, hanteren we een holistische benadering van uw processen, gaan we verder waar anderen stoppen en verleggen we de grenzen van de haalbaarheid.

MAS-innovaties | Dankzij onze toolinnovaties die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, stelt u nieuwe benchmarks met betrekking tot efficiëntie, flexibiliteit en precisie.

MAS-hulpmiddelen | Kies uit het uitgebreide portfolio van hoogwaardige tools.


Je weet wat je wilt. We weten wat je nodig hebt. We horen graag van je!

De specialiteit van Helion is het ontwerpen en produceren van alle soorten hardmetalen snijgereedschappen: eindfrezen, boren, ruimers, taps en speciaal gereedschap. De bedrijfsfilosofie van Helion is om klanten uitgebreide oplossingen te bieden die de bewerkingen verbeteren, de productiviteit verhogen en de kosten verlagen. Service + kwaliteit + prestaties. Helion doet onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met een netwerk van internationale specialisten op het gebied van machines, materialen en oppervlaktetechnologie.

Bij Helion wordt iets nieuws en innovatief geboren wanneer de knowhow van ontwikkelingsingenieurs, de kennis van applicatie-consultants en de ervaring van onze klanten samenkomen in een sfeer van constructieve communicatie. Aangezien creativiteit en een vleugje genialiteit altijd in de vergelijking worden verwerkt, leveren onze producten superieure prestaties. Productassortiment van Helion: van A tot Z + tevredenheid.

Een stap voor | In de dynamische en soms explosieve ontwikkeling binnen de verspanende industrie is het volgende gezegde met name relevant: "Om dingen hetzelfde te houden, moet alles veranderen".

Daarom zijn de producten van Helion gericht op het voldoen aan de huidige eisen van de markt. Helion is actief bezig met het vormgeven van technologietransformatie en doorlopende kostenoptimalisatie. Deze aanpak vereist investeringen in onderzoek en ontwikkeling, in machines en faciliteiten en in hooggekwalificeerde technici en ingenieurs.

Multidisciplinair team | HELION TOOLS, S.L. is een multidisciplinair team dat elke dag werkt om te anticiperen op de behoeften van hun klanten, te luisteren naar hun eisen en om op maat gemaakte producten te creëren die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten: optimale kwaliteit, technologie en prestaties.

Productie en levering | Helion heeft de meeste tools op voorraad. Hiermee kunnen zij de inkooporders van de klanten onmiddellijk leveren. De grote flexibiliteit van hun productie ondersteunt de ontwikkeling en daaropvolgende productie van speciaal gereedschap met levertijden die voldoen aan de behoeften van hun medewerkers.

Deelname aan evenementen | Helion neemt actief deel aan belangrijke nationale en internationale beurzen voor de zakelijke sector, waardoor ze altijd vooroplopen in markttrends.

Betrokkenheid bij het milieu | Helion is toegewijd aan het milieu. Zij maken efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen, voorkomen vervuiling en voeren afval op de juiste manier af.

Korea Technics is opgericht in 1988 en expert in het vervaardigen van snijgereedschap met indexeerbaarheid. Korea Technics biedt geavanceerde productietechnologieën voor automotive, machinebouw, matrijzen en scheepsbouw.

Korea Technics exporteert producten naar meer dan 40 landen wereldwijd. Korea Technics produceert hoogwaardig gereedschap van wereldklasse. Korea Technics maakt gebruik van up-to-date technologie voor de ontwikkeling van unieke ontwerpen en heeft een snelle productie. Korea Technics heeft een prima dealernetwerk en is vertegenwoordigd door Harry Hersbach Tools BV.

Bij vragen over de producten van Korea Technics of onze andere elkaar versterkende TOP wereldmerken in de verspanende markt, staan de technische specialisten van Harry Hersbach Tools je graag te woord: CONTACT >

Korea Technics gereedschap | HSD - High Speed Drill | Turbo Drill | Max Drill | Trepanning Drill | Tooling Systems: MX Holder and Basic Holder | Accessories: Cartridge and Clamping screws for indexable inserts.

Yestool Co., Ltd is toegewijd aan het behouden van haar leidende positie in de Carbide snijgereedschap industrie door middel van onderstaande verplichtingen:

Doorgaan met het leveren van hoogwaardige, kostenbesparende hardmetalen snijgereedschappen en de ontwikkeling van innovatieve nieuwe ontwerpen voor een hogere productiviteit en een langer gebruik.

Het aanbieden van superieure snijgereedschappen via maatwerk service, superieure beschikbaarheid van producten en deskundige technische assistentie.

Markt: van standaard tot speciaal

Yestool biedt klanten een brede selectie van standaard catalogusitems, evenals de unieke mogelijkheid om specials te maken die voldoen aan de eisen van de klant.

Distributie netwerk

Yestool-producten worden verkocht via de meest gekwalificeerde industriële distributeurs in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en zelfs Afrika. Deze geselecteerde organisaties vertegenwoordigen de top van de Carbide snijgereedschap industrie, van algemene productie tot automotive, ruimtevaart, machine en elektronica.

Kwaliteit

ISO 9001-gecertificeerd voor kwaliteitsverwerking van alle producten en consistente prestaties die u nodig heeft.

Manufacturing

Onze geavanceerde geautomatiseerde productiesystemen en goede werknemers maken producten van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de productie identiek is aan de technische vereisten.

Uitstekende kwaliteiten op het gebied van magnetische en keramische materialen

Union Materials Corp. is opgericht in juni 2000. Ondanks haar korte geschiedenis als gespecialiseerd materiaalbedrijf is Union Materials uitgegroeid tot een wereldwijde geavanceerde materiaalproducent.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Taegu. Union heeft fabrieken in Pohang en Taegu en een marketingkantoor in Seoul, het aanspreekpunt voor een wereldwijd verkoopnetwerk.

Inclusief ferrietmagneten, die internationaal worden erkend voor hun hoge kwaliteit, produceert en levert Union verschillende op keramiek gebaseerde onderdelen en snijgereedschappen. Zij produceren ook industrieel keramiek voor de auto-industrie, elektrische en elektronische engineering en machines.

Union is de grootste marktleverancier ter wereld met de beste kwaliteit en technologie, met name op het gebied van keramische voering voor magnetrons. Union is officieel erkend als fabrikant van een product van wereldklasse door het ministerie van Handel, Industrie en Energie van Korea. Met zijn voortdurende onderzoek en ontwikkeling vertoont de ferrietmagneet van Union topkwaliteit en voldoet het aan verschillende eisen van klanten. Bijgevolg heeft Union voor de drie opeenvolgende jaren de Best Supplier Awards gewonnen van Bosch, 's werelds grootste motorfabrikant.

Ondanks de financiële crisis in Zuid-Korea in 1997 heeft Union haar agressieve investeringen in O & O niet stopgezet. Ze onderscheidde zich van andere concurrenten door een Total Productive Maintenance-activiteit te volgen met voortdurende kostenbesparingen, waardoor het mogelijk werd om een consistent stijgende winstmarge te hebben. Jaar na jaar heeft Union de inspanningen opgevoerd en bereiken zij elk jaar een omzetgroeifactor van ongeveer 15%.

De drie principes van de CEO: goed beheer van activa, eerlijke verdeling van de winst en bijdragen aan de gemeenschap, spelen een fundamentele rol bij het verenigen van arbeid en management. De drie normen dienen als basis voor "schoon bedrijf", een slogan voor transparant en ethisch beheer.

De Yamawa-groep ontwikkelt sinds de oprichting in 1923 snijgereedschappen van topkwaliteit, die aan de meest technische eisen kunnen voldoen.
Over de hele wereld – ruimte- en luchtvaartindustrie, auto-industrie, scheepsbouw, werktuigmachines, elektrische apparaten, IT en andere industrieën – wordt het merk Yamawa erkend als synoniem voor tappen van de beste kwaliteit, die uitstekende en consistente prestaties leveren.
Yamawa is niet alleen de eerste Japanse tappenfabrikant die de ISO9001-certificering heeft behaald, maar investeert ook massaal in R&D en in de kwaliteitscontrolesysteemen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de milieukwesties.
 
De heer Jokichi Watanabe, de oprichter van het bedrijf, noemde het “YA” “MA” “WA”, wat “Grotere welvaart, meer verenigd” betekent. In deze woorden klinkt nog steeds zijn wens door: naarmate het bedrijf welvarender wordt, wordt de harmonie tussen de werknemers sterker.


Rev, F.P. Officina Meccanica, is opgericht in 1998 op basis van de 18 jaar ervaring van de heer Paolo Franchini in de mechanische industrie. Veel jaren lang heeft het bedrijf spleet- en stootactiviteiten uitgevoerd voor derden, werkzaam in sectoren zoals hydraulica, auto-industrie, biomedisch, snelheidsverminderaars, tandwielconstructie en grondverzetmachines, enzovoort.

Met de tijd is het bedrijf, naast spleet- en stootwerk, begonnen met CNC-draaien en frezen van mechanische onderdelen, wat vaak ook het produceren van interne sleutelwegen en zeskants PTO's omvatte. Dit vereiste niet alleen veel tijd om de verschillende gereedschappen op te zetten, maar was ook erg gecompliceerd om deze processen uit te voeren op traditionele broach- en slotmachines vanwege frequente problemen met het klemmen van de werkstukken en moeilijkheden om het vereiste precisieniveau te behalen. Het idee om in-huis een gereedschap te produceren om rechtstreeks op CNC-draaibanken of bewerkingscentra te brocheren, ontstond vanuit de behoefte om deze kwesties en moeilijkheden op te lossen en werd mogelijk gemaakt door uitgebreide ervaring met CAD CAM-ontwerp.

Zo werd het "REV Broaching Tool" systeem voor CNC-machines ontwikkeld, dat na jaren van ontwerpen en een lange periode van interne tests op de markt werd gebracht voor bedrijven die dezelfde problemen wilden oplossen als wij in verband met broacheren en spleten maken. Het "REV Broaching Tool" systeem vertegenwoordigt ongetwijfeld een effectieve oplossing voor deze problemen, omdat het mogelijk maakt om rechtstreeks op CNC-machinegereedschappen (draaibanken, bewerkingscentra, freesmachines, enz.) te broacheren en spleten te maken, zonder andere machines te hoeven instellen en zonder de hulp van onderaannemers in te schakelen. Bovendien garandeert het een uitstekende afwerking en is het altijd perfect binnen tolerantie. We hebben ook ontdekt dat het "REV Broaching Tool" systeem met succes kan worden gebruikt op traditionele machines zoals spleet- en vormmachines, waardoor het veelzijdigheid en stevigheid biedt.

Alle klanten die tot nu toe ons "REV Broaching Tool" systeem hebben gebruikt, hebben grote tevredenheid geuit over de bewerkingskwaliteit en de aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen. Klanttevredenheid is onze grootste prestatie en de beste motivatie om te blijven verbeteren.