Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

SUMITOMO | NCB 100

NIEUW | SUMITOMO | NCB 100
SUMIBORON Binderless CBN

Nano-polykristallijne CBN-kwaliteit

SUMIBORON Binderless is een polykristallijne cubic boron nitrid (CBN) dat direct nanometer- of CBN-deeltjes op sub-micronniveau bindt zonder bindmiddelmaterialen.

Binderless CBN is harder en heeft betere thermische geleidbaarheid. Daarom maakt het een hogere efficiëntie en langere standtijd mogelijk bij het bewerken van moeilijk te snijden materialen, zoals titaniumlegering en kobalt-chroomlegering.

VOOR MOEILIJK VERSPAANBARE MATERIALEN ZOALS TITANIUM EN HARDMETAAL

SNIJWAARDES NCB 100

Vc = 200 M / Min
F = 0.1MM / OMW
Ap = 0,25 mm
Effectieve snijtijd 53 minuten

SNIJWAARDES traditioneel hardmetaal

Vc = 50-70 M / Min
F = 0.1 MM / OMW
Ap = 0,25 mm
Effectieve snijtijd 15 minuten

SUMITOMO Electric Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van snijgereedschappen, Carbide, Cermet, SUMIBORON (CBN) en SUMIDIA (PCD). SUMITOMO ontwikkelt standaard- en maatwerkgereedschap op locatie in Japan, Duitsland, Tsjechië en andere landen wereldwijd.


In de bijgevoegde folder van SUMITOMO leest u meer over de NCB 100. Ook kunt u dit  gereedschap online bestellen in de webshop> Webshop HHTOOLS. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.