Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Sumitomo | AC6030M / AC6040M

SUMITOMO
Carbide – CBN - Diamond

SUMITOMO brengt 2 nieuwe hardmetalen wisselplaten op de markt voor het zware verspanen van roestvrij staal: de AC6030 en AC6040M.

KENMERKEN AC6030M en AC6040M
Deze nieuwe serie gecoate wisselplaten en spaanbrekers worden aanbevolen als ideaal voor het zware verspanen van roestvrij staal. 'Absotech Platinum' en 'Absotech Bronze' zijn nieuw ontwikkelde technologieën die de afpelweerstand sterk verbeteren en zorgen voor een stabiele standtijd. Verleng uw standtijd en verlaag uw gereedschapskosten in een breed scala aan toepassingen: van voorbewerken tot nabewerken en van verspanen tot snel doorsnijden van verschillende soorten roestvrij staal.

AC6030M
De AC6030M wordt gebruikt voor de algemene bewerking van roestvrij staal. Dankzij de nieuwe ‘ Absotech Platinum’ technologie wordt de abnormale schade sterk verminderd en een stabiele lange standtijd bereikt.
- Nieuwe 'Absotech Platinum'-technologie
- Nieuwe CVD-klasse voor algemeen gebruik

AC6040M
De AC6040M wordt gebruikt voor de algemene bewerking van roestvrij staal. Dankzij de nieuwe ‘Absotech Bronze’ technologie met bijhorende uitstekende hechting en afpelweerstand wordt de betrouwbaarheid bij onstabiel bewerken sterk verbeterd. De verbeterde breukbestendigheid van het exclusieve carbidesubstraat zorgt voor een stabiele productie.
- Nieuwe 'Absotech Bronze'-technologie
- Nieuwe PVD-kwaliteit voor uitstekende stabiliteit

Sumitomo
SUMITOMO ELECTRIC Hardmetaal GmbH ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment snijgereedschappen, Carbide, Cermet, SUMIBORON (CBN) en SUMIDIA (PCD). De Europese productiefaciliteiten bevinden zich in Zuid-Duitsland (Lauchheim) en in de Tsjechische Republiek (Jihlava).

De technisch specialisten van HHTOOLS werken samen met de consultants en applicatie-engineers van Sumitomo. Deze samenwerking zorgt voor een goed onderbouwd technisch advies betreffende al uw vragen over verspaning van hardmetaal.

De door SUMITOMO ontwikkelde gecoate hardmetalen draaigereedschappen zijn uw eerste keuze voor het zwaar machinaal draaien van roestvrij staal.


In de bijgevoegde catalogus van Sumitomo vindt u alle informatie over de AC6030M en AC6040M. Tevens kun u deze draaigereedschappen online bestellen in de webshop: Webshop HHTOOLS> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.