Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Sumitomo | AC5015S

SUMITOMO
Carbide – CBN - Diamond

SUMITOMO AC5015S
Voor het exotisch Alloy draaien van legeringen op basis van nikkel en titanium.
De AC5015S is de eerst aanbevolen kwaliteit voor het draaien van legeringen op basis van nikkel en titanium. De AC5015S heeft een uitstekende slijtvastheid en een 2x hogere standtijd dan de conventionele types.

KENMERKEN
De nieuwe PVD-gecoate soorten AC5015S en AC5025S bereiken uitstekende krater- en kerfslijtvastheid dankzij een sterk substraat in combinatie met een nieuwe hechtingstechnologie.

Uitstekende snijkant kwaliteit!

COATING
Nieuwe PVD-coatingtechnologie Absotech® Bronze.
De zeer hittebestendige ultra-meerdere-lagen dunne film AlTiSiN structuur realiseert een uitstekende kraterslijtageweerstand en flank-slijtvastheid.

Nieuw ontwikkelde zeer goed hechtende technologie.
Een sterk verbeterde hechting van de filmlaag realiseert een uitstekende weerstand tegen afbraak van de randen.

Nieuw ontwikkelde Rich Carbide voor bovenliggend materiaal.
De introductie van een revolutionair nieuw sinterproces maakt het mogelijk om de hardheid te handhaven, terwijl de stijfheid aanzienlijk wordt verbeterd en een vermindering van de grensdefecten en chipping-resistente problemen worden bereikt.

SUMITOMO
SUMITOMO ELECTRIC Hardmetaal GmbH ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment snijgereedschappen, Carbide, Cermet, SUMIBORON (CBN) en SUMIDIA (PCD). De Europese productiefaciliteiten bevinden zich in Zuid-Duitsland (Lauchheim) en in de Tsjechische Republiek (Jihlava).

De technisch specialisten van HHTOOLS werken samen met de consultants en applicatie-engineers van Sumitomo. Deze samenwerking zorgt voor een goed onderbouwd technisch advies betreffende al uw vragen over verspaning van hardmetaal.


In de bijgevoegde catalogus leest u meer over AC5015S van Sumitomo. Tevens kun u de producten online bestellen in de webshop: Webshop HHTOOLS> Voor overige vragen over het efficiënt en betrouwbaar inzetten van verspanend gereedschap bij u op de werkvloer kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.