Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Sumitomo WaveMill WEZ

 

Deze promotie is verplaatst naar september 2020*

* actievoorwaarden: vraag uw vertegenwoordiger

LOGIN op de webshop om te prijzen te bekijken en uw bestelling te plaatsen of download de PDF en plaats uw bestelling per mail, telefoon of WhatsApp: CONTACT

NIEUWE UNIVERSELE FREES KWALITEIT ACU2500

De combinatie van de SEC-WaveMill WEZ-hoekfrees met onze nieuwe universele ACU2500 maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk voor de bewerking van staal, roestvrij staal en gietijzer.

ZEER EFFICIËNTE HOEKFREES

De combinatie van de SEC-WaveMill WEZ-hoekfrees met onze nieuwe universele ACU2500 maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk voor de bewerking van staal, roestvrij staal en gietijzer.

  • Stabiele en betrouwbare bewerking
  • Maakt grote ramping mogelijk
  • Houder als schacht- en freesbody beschikbaar
  • Standaard, medium en fijn vertand
  • Breed assortiment van diameter van Ø 14 mm tot 160 mm

NIEUWE UNIVERSELE MILLING GRADE ACU2500

Dankzij een geoptimaliseerde snijkantvorm en een uiterst nauwkeurige perstechnologie wordt een uitstekende wandoppervlakte nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit bereikt.

  • Nieuwe universele milling grade ACU2500
  • Uitstekende scherpte met lage weerstand
  • Vermindert bewerkingsgeluid en onderdrukt bramen
  • 2 verschillende wisselplaatgrootte series met 6 verschillende spaanbreker keuzes.


SUMITOMO Electric Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van snijgereedschappen, Carbide, Cermet, SUMIBORON (CBN) en SUMIDIA (PCD). SUMITOMO ontwikkelt standaard- en maatwerkgereedschap op locatie in Japan, Duitsland, Tsjechië en andere landen wereldwijd.

Bij vragen over de producten van Sumitomo of onze andere elkaar versterkende TOP wereldmerken in de verspanende markt, staan de technische specialisten van Harry Hersbach Tools je graag te woord: CONTACT >


« Overzicht

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.