Ga naar de webshop Ga naar de webshop

HSD boren - Korea Technics

Bestel de HSD BOOR, U-BOOR of VOL-BOOR van Korea Technics online met laagste prijsgarantie*.

De HSD Boor, U-boor of VOL-boor met interne koeling wordt gebruikt met de volgende WCMT wisselplaten:

WCMT 030204
WCMT 03T104
WCMT 040204
WCMT 050308
WCMT 06T308
WCMT 080408

Voor de bewerking van RVS, gietijzer, staal, kunststof en exotische materiaalsoorten.

Korea Technics is expert in het vervaardigen van snijgereedschap met indexeerbaarheid. Korea Technics biedt geavanceerde productietechnologieën voor automotive, machinebouw, matrijzen en scheepsbouw.

Korea Technics exporteert producten naar meer dan 40 landen wereldwijd. Korea Technics produceert hoogwaardig gereedschap van wereldklasse. Korea Technics maakt gebruik van up-to-date technologie voor de ontwikkeling van unieke ontwerpen en heeft een snelle productie. Korea Technics heeft een prima dealernetwerk en is vertegenwoordigd door Harry Hersbach Tools BV.

Bij vragen over de producten van Korea Technics of onze andere elkaar versterkende TOP wereldmerken in de verspanende markt, staan de technische specialisten van Harry Hersbach Tools je graag te woord: CONTACT >


Korea Technics gereedschap | HSD - High Speed Drill | Turbo Drill | Max Drill | Trepanning Drill | Tooling Systems: MX Holder and Basic Holder | Accesoires: Cartridge and Clamping screws for indexable inserts. 

* De laagste prijsgarantie geldt van 1-11-2019 t/m 31-12-2019 met een factuur als bewijs en voor boren van vergelijkbare kwaliteit.


« Overzicht

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.