Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Paul Horn S64T systeem

Paul Horn S64T systeem

Het 64T systeem bestaat uit: de Houder H64T, de wisselplaat S64T en de cassette NK64T voor seegerring steken, draadsnijden, insteken, afsteken en profielsteken. De 64T zeskantige groeffrees is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Paul Horn.

Het type 64T-inzetstuk is met precisie gesinterd en momenteel verkrijgbaar met een groefbreedte van maximaal 3,29 mm in de .00 geometrie. Als neutraal groefelement kan het zowel links als rechts in vierkant worden gebruikt bij schachthouders met een interne koeling.

De maten van de houders zijn:
- 16 x 16 mm
- 20 x 20 mm
- 25 x 25 mm

Een goed gemeten klemschroef houdt het draaigereedschap precies vast - centraal in de insteekzitting - en verzekert een hoge mate van procesbetrouwbaarheid. Het type 64T ondersteunt groefdiepten tot 3,5 mm en een maximale werkstukdiameter van 65 mm. De nieuwe EG55 high-performance coatingkwaliteit verbetert de standtijd aanzienlijk en maakt de groeffrees de perfecte all-in houder voor het bewerken van alle soorten staal en een breed scala aan andere materialen.

Toepassing:
- Groeven en afsteken voor groefbreedtes van 1,0 en 1,5 mm.
- borgringgroeven volgens DIN 471/472 met groefbreedtes van 0,57 tot 3,29 mm.
- Groeven met behulp van volledige radiale wisselplaten met radii van 0,5 - 1,5 mm.
- Draadsnijden met een spoed van iso 1.00-2.00 en iso ww 14 -19 gangen per inch.


In de bijgevoegde catalogus van Paul Hoorn leest u meer over het 64T systeem. Ook kunt u het draaigereedschap direct online bestellen in de webshop: 64T systeem> Voor overige vragen over de draaigereedschappen van P. Horn kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.