Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Paul Horn | supermini R105

Paul Horn | Supermini® Type R105

De Supermini® Type 105 met nieuwe klasse EG35 zet met een nieuwe coating, nieuwe substraat en nieuwe microgeometrie nieuwe maatstaven in als het gaat om boorgaten tussen 0,2 mm en 6,8 mm.

Let wel: Nieuwe high-performance varianten zullen nog worden toegevoegd aan de Supermini® van HORN!

Met dit product stelt HORN de klanten in staat de productiedoorvoer te versnellen, zelfs bij een toenemend aantal roestvrije, hoog gelegeerde en niet homogene staalkwaliteiten.

Om met het hoogontwikkelde systeemtype 105 verdere prestatieverbeteringen te bereiken, moeten verschillende stelschroeven volgens een logische volgorde worden geschroefd: op het substraat, de microgeometrie en de coating.

Logisch gecoördineerde ontwikkelingsstappen leidden vervolgens tot een indrukwekkend resultaat: uitgebreide interne en externe testseries tonen een duidelijke verlenging van de levensduur.

De Supermini® type 105 valt op dankzij de nieuwe TiAIN-coating met goudkleurige toplaag om slijtage te detecteren, uitstekende hardheid, een extreem strakke laagconstructie en uitstekende laaghechting zijn kenmerken van deze kwaliteit.

De Supermini® is verkrijgbaar als standaardproduct met diametermogelijkheden van 0,2 mm tot 6,8 mm en in lengtes tot 5 x D.

Paul Horn
Sinds 1969 ontwikkelt en produceert de Duitse firma Paul Horn insteek-, langdraai- en groeffreesgereedschap. De verspanende gereedschappen van P. Horn nemen in de verspanende wereldmarkt een toppositie in: van machinebouw tot automotive tot aerospace tot de sieraden- en medische industrie en verder.


In de bijgevoegde catalogus van Paul Horn  leest u meer over de Supermini 105. Ook kunt u de Supermini 105 online bestellen in de webshop: Paul Horn Supermini 105> Voor overige vragen over verspaning kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.