Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Paul Horn | Spiebaan Steken | SH117

Paul Horn | broach systeem SH117
Spiebaan steken (brootsen of broachen) op CNC machines.

Het broach gereedschap van Horn wordt gebruikt voor het steken van spiebanen op de draaibank, moduul, vertandingen, binnen-zeskant en torx profielen.

De gereedschapshouder SH117 van Paul Horn wordt direct gebruikt op een CNC draaibank of CNC bewerkingscentrum. Ook kunnen deze gereedschappen ingezet worden op een broaching-unit van:

- BENZ
- EWS
- Schwarzer
- AR2P
- WTO

Paul Horn
Sinds 1969 ontwikkelt en produceert de Duitse firma Paul Horn insteek-, langdraai- en groeffreesgereedschap. De verspanende gereedschappen van P. Horn nemen in de verspanende wereldmarkt een toppositie in: van machinebouw tot automotive tot earospace tot de sieraden- en medische industrie en verder.

HHTools is al 45 jaar leverancier van de gereedschappen van P. Horn in Nederland.


In de bijgevoegde catalogus van Paul Horn leest u meer over het broach gereedschap SH117. Ook kunt u het brootsgereedschap direct online bestellen in de webshop: SH117>. Voor overige vragen over in te zetten verspanende technieken op uw werkvloer kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.