Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Paul Horn | draadsnijden | Mini Type U116

Draadsnijden van intern deelprofiel: Mini Type U116

Met genoegen brengen wij van het verspanende gereedschap van Paul Horn de mini type U116 bij u onder de aandacht voor het schroefdraad snijden van een intern deelprofiel:

  • vanaf ø 16 mm
  • tot lengte 80 mm
  • acme 4, 5 Tpi
  • stub acme 3,4,5,6 Tpi

In de bijgevoegde flyer van Paul Horn leest u meer over dit product. Ook kunt u de U116 bestellen in de webshop: Mini Type U116>

Paul Horn

Sinds 1969 ontwikkelt en produceert de Duitse firma Paul Horn insteek-, langdraai- en groeffreesgereedschap. De verspanende gereedschappen van P. Horn nemen in de verspanende wereldmarkt een toppositie in: van machinebouw tot automotive tot aerospace tot de sieraden- en medische industrie en verder.

Al meer dan 40 jaar besteedt HORN veel aandacht aan het ontwikkelen en produceren van speciaal groefsteek gereedschap. De technische specialisten van HHTOOLS werken nauw samen met de ingenieurs van Paul Horn. Wij geven u graag de hulp en assistentie die nodig is om ervoor te zorgen dat u de beste prestaties van onze gereedschappen krijgt.

Voor overige vragen over verspaning kunt u contact opnemen met de technisch vertegenwoordiger bij u in de regio: Contact HHTOOLS>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.