Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

MVO & Sponsoring

WAT IS MVO?

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan.

Harry Hersbach Tools richt zich sinds enige tijd op het verduurzamen en heeft diverse investeringen gedaan om dit te verwezenlijken. Zo zijn de auto’s alle hybride (Plug-in), de regionale bezorgbus is zelfs volledig elektrisch, is alle verlichting vervangen door Ledverlichting, wordt alleen geprint indien noodzakelijk, de eventueel gebruikte cartridges gaan naar stichting AAP, alsmede diverse printers met milieuvriendelijk was, en gescheiden afval inzameling.

                                       

Tour du ALS

Tour du ALS

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. 

Tour du ALS streeft ernaar om voor de gemiddeld 1.500 patiënten in Nederland jaarlijks maximaal 1.500 deelnemers te genereren die ieder €1.500 bijeenbrengen. 


Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met tour du ALS via 088-6660333 of mail naar info@tourduals.nl

Raceteam Kevin Mijwaart
KNGF Geleiden honden

KNGF Geleiden honden

Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot hun bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap.

www.geleidehond.nl

Steyl Promotion
Tour du ALS
Raceteam Kevin Mijwaart

Raceteam Kevin Mijwaart

Kevin Mijwaart is geboren op 29 April 1999 te Almere. Kevin groeit op in een familie waarvan de meeste behoorlijk bezeten zijn van motorsport. Motorraces kijken op tv en dan steeds maar zeuren om een eigen motortje. Als Kevin bij zijn neef gaat kijken die op dat moment proefrondjes aan het rijden is op een pocketbike is hij meteen door het dolle heen ''dat wil ik ook''. In December '07 gaat hij kijken bij kartcenter Coronel waar pocketbike trainingen werden verreden. Een van de deelnemers vertelde dat hij een motortje te koop had en jullie raden het al … Toen Kevin ook nog het motortje van zijn neef erbij kreeg kon hij niet wachten om te gaan rijden.

In 2008 heeft hij met steun van een aantal familieleden alle trainingen bij Coronel kunnen rijden. Van het één komt het ander en zo neemt Kevin in 2009 deel aan het N.K. Pocketbike bij de Junior A. Hij eindigt dat jaar op een 15e plaats in het kampioenschap. Een jaar later in 2010 eindigt Kevin op een gedeelde 7e plaats. In 2011 rijd hij bij de Junioren B en behaald ondanks een blessure de 6e plaats in de eindstand. Eind 2011 doet Kevin mee aan de selectiedagen voor het Molenaar NSF 100 Championship. Kevin wordt na een theorie dag en twee praktijkdagen geselecteerd om in 2012 te gaan rijden in het Molenaar NSF 100 Championship. In dat jaar wordt Kevin 8e in het kampioenschap met als hoogtepunt een podiumplaats te Emmen.

Ook in 2013 mag Kevin starten in het Molenaar NSF 100 Championship. Een spannend seizoen volgt en Kevin staat z'n mannetje en komt met maar liefst 4 podium-plaatsen op een 4e plaats in de eindstand terecht. Als Kevin door van de Kuinder Motoren benadert wordt om in 2014 Yamaha 125-cup te gaan rijden kan hij niet wachten om ja te zeggen. Het seizoen verloopt boven verwachting. Kevin behaalt twee race overwinningen en zeven podiumplaatsen waardoor hij eindigt op een keurige derde plaats in de eindstand. Direct na het seizoen krijgt Kevin van v/d Kuinder Motoren de mogelijkheid om ook in 2015 weer van start te kunnen gaan in deze competitieve Yamaha R-125 Powered by Gamma Cup. Het seizoen 2015 verloopt zeer goed en Kevin behaald de Nederlandse Titel , en worden er alweer plannen gemaakt voor 2016. De winter trainingen van Heltos en Joey Litjens worden in gang gezet en de kracht en conditie word thuis op pijl gehouden. Kevin gaat wederom een jaar in de Yamaha R-125 Powered by Gamma Cup rijden om zijn titel te verdedigen en wil graag tussendoor het grote circuit gaan verkennen. Dit zal hij gaan doen op motoren met meer cilinder inhoud.

www.raceteamkevinmijwaart.nl

KNGF Geleiden honden
Steyl Promotion

Steyl Promotion

Zangvereniging 'Vriendenkring' uit Steyl (Gemeente Venlo), opgericht op 4 juli 1883, telt momenteel 75leden waaronder 63 zangers. Het koor telt 14 eerste tenoren, 20 tweede tenoren, 18 baritons en 11 bassen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Cor Dorssers uit Swalmen.

www.vriendenkringsteyl.nl

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.