Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie
HET BEDRIJF
Het bedrijf Harry Hersbach Tools werd op 1 oktober 1974 opgericht door Harry Hersbach. HHTools is leverancier van verspanend gereedschap. Wij verkopen een grote diversiteit aan wisselplaten, volhardmetalen gereedschappen en andere snijgereedschappen, waarmee vrijwel alle metaalbewerkingen kunnen worden uitgevoerd.
Het succes dankt HHTools door de combinatie van verschillende wereldmerken onder één dak te brengen. Deze versterken elkaar naar de verspanende markt. Daarnaast danken wij het succes aan het persoonlijke contact met de klanten en leveranciers en de grote diversiteit van producten dat door een zeer gemotiveerd en enthousiast team dagelijks voor alle afnemers wordt verzorgd.
HHTOOLS | Technishow

Wij zijn specialist in verspanen, boren, broachen, draaigereedschap, freesgereedschap, schroefdraad, snijgereedschap, steekgereedschap, wisselplaat, toodle high-speed spindles en zijn leverancier van onder andere de volgend topmerken:  Paul Horn, Sumitomo, Combidex, Helion, Mas, YesTool, Union Materials en Graf.

Aan het laden
Aan het laden