Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie
FINDING EACH OTHER
APRIL 2022
Met trots vertellen wij u dat Harry Hersbach Tools de samenwerking is aangegaan met A-merk SCHUNK voor de onderdelen gereedschapshouders en spanklauwen.

SCHUNK GmbH & Co. KG uit Lauffen/Neckar is een Duits familiebedrijf en werd door Friedrich Schunk in 1945 opgericht als mechanische werkplaats. Onder leiding van zijn zoon Heinz-Dieter Schunk ontwikkelde de onderneming zich tot wereldmarktleider op het gebied van spantechniek en grijpsystemen. Tegenwoordig wordt de onderneming geleid door Hendrik A. Schunk en Kristina I. Schunk, broer en zus van de derde generatie.
  • Bij het onderdeel ONZE MERKEN leest u meer over het bedrijf SCHUNK.
  • De documentatie van SCHUNK over de gereedschapshouders en spanklemmen vindt u hier: DOCUMENTATIE SCHUNK.
Voor de eerste kennismaking met SCHUNK hebben wij de volgende startpakketten voor u samengesteld:Bij vragen kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger in de regio of onze binnendienst te Schiedam. De gereedschappen van SCHUNK zijn binnenkort beschikbaar in de webshop.
STARTPAKKET SCHUNK & HORN HOUDERS
Startpakket gereedschapshouder SCHUNK, optioneel met HORN gereedschap.

Deze set* bestaat uit een SCHUNK basishouder met spanbussen Ø 6, 8, 10, 12 en 16; met optioneel een HORN houder (40% korting) met cilindrische opname (max. Ø 20) en 2 snijplaten (geen korting) naar keuze.

*1 set per klant
FLYER STARTPAKKET SCHUNK & HORN HOUDERS
STARTPAKKET SCHUNK & HORN FREZEN
Startpakket gereedschapshouder SCHUNK, optioneel met HORN frezen.

Deze set* bestaat uit een SCHUNK basishouder met spanbussen Ø 6, 8, 10, 12 en 16; met optioneel 4 HORN frezen (35% korting) naar keuze.

*1 set per klant
FLYER STARTPAKKET SCHUNK & HORN FREZEN
HHTOOLS en SCHUNK  kijken terug op een geslaagde trainingsdag. Een goede start voor beide partijen wat betreft de samenwerking op het gebied van gereedschapshouders en spanklauwen.
TRAININGSDAG SCHUNK
26 april 2022
TRAININGSDAG SCHUNK
20 MEI 2022
Ook de binnendienst volgde een training bij SCHUNK.
Aan het laden
Aan het laden