Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Maatregelen Covid-19

Beste klanten,

Omdat COVID-19 (het coronavirus) de wereldwijde gemeenschap blijft beïnvloeden, willen we je informeren over de stappen die wij, Harry Hersbach Tools bv, hebben genomen om de bedrijfscontinuïteit voor al onze klanten te waarborgen, zolang als mogelijk is.

Op basis van richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en lokale officiële gezondheidsautoriteiten (RIVM en GGD) hebben we ons Plan uitgebreid met specifieke stappen rondom

COVID-19.

Als bedrijf kun je er zeker van zijn dat de performance van ons platform niet wordt beïnvloed. Zolang de situatie zich blijft ontwikkelen, zijn wij bezig om werknemers tot en met 31 mei 2020 zo veel mogelijk thuis te laten werken. Dit geldt ook voor onze vertegenwoordigers van de buitendienst.
We hebben dit scenario inmiddels getest als onderdeel van onze bedrijfscontinuïteitsplan en we zijn voorbereid om de hoogwaardige verkoop en klantenservice te behouden die je van ons gewend bent. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Het spreekt voor zich dat in de huidige situatie de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop staan. Als zodanig hebben we het reizen van werknemers tot een minimum beperkt. Werknemers die zijn teruggekeerd van reizen (privé of zakelijk) naar risicogebieden, moeten na thuiskomst 14 dagen vanuit huis werken. Aangezien veel van onze klanten een vergelijkbaar reisbeleid hebben geïmplementeerd, hebben we werknemers geïnstrueerd om interne en externe vergaderingen virtueel te houden. Daarvoor hebben we de noodzakelijke tools ter beschikking.
Daarnaast houden wij ons aan maatregelen voor ondernemingen en verenigingen, zie bijgevoegde pdf van de Rijksoverheid.

Dit is voor iedereen een onzekere tijd en de situatie verandert dagelijks. We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering te behouden en ervoor te zorgen dat je de hoogste kwaliteit van de dienstverlening blijft ontvangen zonder onderbrekingen.

Als bedrijf leven we mee met diegenen die zijn getroffen.
Stay strong!


Vriendelijke groet,
Harry Hersbach Tools BV, de Directie

 

 

 

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.