Ga naar de webshop Onze maatregelen voor covid-19

Combidex | Draadsnijden

Combidex | Draadsnijden
Met het verspanende gereedschap voor draadsnijden van Combidex kunt u een grote diversiteit aan schroefdraad maken. Zowel gereedschappen voor schroefdraad snijden als schroefdraad frezen behoren tot het assortiment van Combidex.

Standaard draadsoorten
De volgende draadsoorten hebben wij standaard in het assortiment: ISO – UN – UNJ – WW – NPT – NPTF – BSPT – ACME – ST.ACME – TRAP – ROND – PG – AM.BUT – SAGE – API – H90.

Maatwerk draadsoorten
Voor het draadsnijden en draadfrezen op maat kunt u contact opnemen met onze technische specialisten. Alles is te verspanen! Contact HHTOOLS>

Het gereedschap
De verspanende gereedschappen voor draadsnijden van Combidex zijn verkrijgbaar in hardmetaal (HM) en volhardmetaal (VHM).

Te verspanen materialen
De gereedschappen van Combidex zijn geschikt voor de verspaning van staal, legeringen (hooggelegeerd), aluminium, non ferro en kunststof.

Combidex 
Combidex is opgericht in 1979. HHTOOLS heeft dit merk als aanvulling toegevoegd op de bestaande productlijn. Combidex is leverancier van draadsnijplaten, draadfrezen en overig gereedschap t.b.v. de verspanende industrie.


In de bijgevoegde catalogus van Combidex leest u meer over de gereedschappen voor draadsnijden. Ook kunt u de verspanende gereedschappen voor draadsnijden van Combidex online bestellen: Combidex Draadsnijden>

Nieuwe producten

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.